Festlokaler

Send forespørgsel

Festlokaler midt i Silkeborgs natur

Gl. Skovridergaards fest- og selskabslokaler kan dækkes op til selskaber fra 15 til 200 personer. De fleste har egen terrasse og direkte adgang til parken.

Kursalen

Kursalen blev bygget som spisesal i 1967, da Gl. Skovridergaard var Kuranstalt. Lokalet er udsmykket med store smukke malerier af bl. a. Hans Tyrrestrup, Carl-Henning Pedersen og den lokale maler Jørgen Jacobsen. Her er plads til 120 gæster, og salen har forrestaurant med dansegulv og egen stor overdækket terrasse med direkte adgang til parken.

Restaurant Orangeriet

Restaurant Orangeriet er fra 2005 og er tegnet af den færøske arkitekt Ruth Róïn. De store vinduespartier fra gulv til loft mod parken giver en følelse af at sidde til bords midt i naturen.Restauranten har desuden egen terrasse og egen indgang, og her er plads til max. 60 gæster. Lokalet er udsmykket med malerier af den cubansk fødte malerinde, Gina Pellon.

Til daglig er Restaurant Orangeriet à la carte restaurant. 

Kursalen og Orangeriet

Lægges Kursalen og Orangeriet sammen er der plads til selskaber på op til 180 gæster. Begge lokaler er indrettet med H. J. Wegners Y-stole, og bordene kan stilles op som, lange, ovale eller runde borde. 

Galleriet

Galleriet har fået sit navn efter den unikke store samling af originale Hans Bendix tegninger, der sammen med malerierne af Peter Brandes pryder lokalet. Der er plads til 40 personer ved et langt samlet ovalt bord eller i øer af 6-8 personer. Galleriet har egen terrasse med direkte udgang til parken. I Galleriet serverer vi maden fra fad eller fra buffet.

Biblioteket

Biblioteket har plads til max. 18 personer ved et samlet ovalt bord med Y-stole. I det charmerende lokale serverer vi maden fra fad eller fra buffet. Biblioteket har ikke terrasse, men vores gæster benytter ofte Lysthuset som terrasse ifm. fest i Biblioteket.

Nyboder

Nyboder er en separat bygning, som I kan have helt for jer selv, og hvor der er egen indgang og en dejlig terrasse. Lokalet Paletten i Nyboder har plads til op til 50 personer, og her er lysindfald fra to verdenshjørner. Her serveres al mad fra buffet.

Havesalen

Havesalen er med sin gode akustik særdeles velegnet til større selskaber eller koncerter. Her er plads til max. 240 personer samt scene og dansegulv.

Bordopdækning og pynt

Gl. Skovridergaard sørger for festopdækning med husets blomsterbuketter afstemt i årstidens farver. Mod pristillæg opfylder vi gerne specielle ønsker til blomster, lys, duge og servietter.

Læs mere om vores festmenuer

Overnatning

Mange af vores gæster sætter pris på at overnatte i forbindelse med en fest. Det giver en følelse af at kunne være sammen lidt længere og måske også på en anden måde. Så lad bilen stå, nyd festen og få et godt tilbud på overnatning inkl. morgenmad til specielle festpriser.

Det er også muligt at leje hele Gl. Skovridergaard til store fester.