Restaurant & Fest

Send forespørgsel

Smukke rammer til store og små fester

Gl. Skovridergaard har rammerne til livets store fester. Vi tilbyder kulinariske oplevelser af høj kvalitet og en atmosfærefyldt stemning i naturskønne omgivelser. 

Hvad enten det er bryllupsfest, familiefest eller noget helt tredje, du skal fejre, så har Gl. Skovridergaard de passende rammer til din store festdag. Vores festlokaler er smukke og lyse, og de har udsigt til parken. Kombineret med et køkken i særklasse og vores gode service kan du være sikker på, at festdeltagerne husker dagen længe efter.

Vi udarbejder gerne forslag til menuer, vine, musik og underholdning. Og vi ruller naturligvis den røde løber ud - også hvis du ønsker en vielse i det grønne.

Både store og små arrangementer

Vi kan dække op til maks. 240 gæster i samme lokale, men mindre kan også gøre det. Vi stiller bordene op efter dit ønske, f.eks. som runde, ovale, e-borde eller langborde. Sammen med jer afstemmer vi farven på duge, servietter, blomster og lys, så de passer til hvert enkelt arrangement - både det helt store bryllup og den lille intime fødselsdagsfest.

Musik

Vi er gerne behjælpelige med at finde levende musik. Det kan være en god pianist, et godt orkester, et band, en jukebox, disc jockey eller andet.