Om os

Om Gl. Skovridergaard

Gl. Skovridergaards historie går mange år tilbage. Hotellets ældste bygning er fra 1798, og stedet har gennem tiden været både skovridergaard, kongelig residens, kuranstalt og kursusejendom. I dag er Gl. Skovridergaard et moderne hotel og konferencecenter med 65 værelser og plads til 320 konferencegæster i vores største konferencesal. 
Læs mere om Gl. Skovridergaards historie her 

Gæster på Gl. Skovridergaard fornemmer roen fra tiden som Kuranstalt, og alle vil opleve værtskab og gastronomi på højt plan, uanset formålet med besøget. Flertallet af gæster besøger os i forbindelse med vores tre hovedaktiviteter: Møde & konference, Hotel & ophold samt Restaurant & fest.

Femstjernet konferencecenter 

Gl. Skovridergaards konferencefaciliteter er klassificerede af Horesta, og vi har fået branchens højest opnåelige fem stjerner på de fysiske faciliteter. Et professionelt konferenceteam og vores fleksible rammer tæt på naturen er gæsternes garant for, at vi som konferencecenter kan skabe udbytterige arrangementer. Konferencelokalerne på Gl. Skovridergaard spænder fra små mødelokaler til 2-5 mennesker til vores største lokale, Havesalen, med plads til 320 deltagere. 

Overnatning på firestjernet hotel

Et ophold eller en overnatning på Gl. Skovridergaard er præget af ro, natur og afslapning. Vi har indrettet os med skøn kunst og klassisk dansk møbeldesign i kombination med nyt. Lige udenfor døren findes vores store park med mulighed for afslapning i haverummene, loggiaen, liggehallen, væksthuset osv. Vores gæster kan også benytte sig af clockgolf eller petanque-banen. På Gl. Skovridergaard har vi 65 værelser, hvoraf 59 enten er totalrenoveret eller har fået et brush-up i 2015. De sidste 6 værelser blev renoveret i 2016.  

Restaurant og fest

Hvad enten det er bryllupsfest, familiefest, firmafest eller noget helt fjerde, så har Gl. Skovridergaard de passende rammer til den store festdag. Vores festlokaler er smukke og lyse, og og de har udsigt til parken. Kombineret med et køkken i særklasse og vores gode service garanterer vi, at festgæsterne husker dagen længe efter.

På Gl. Skovridergaard finder du også Restaurant Orangeriet, som er vores uhøjtidelige a la carte restaurant, hvor vi inviterer indenfor til en afslappet gourmetoplevelse.