Mad - ude eller inde

Send forespørgsel

Mad til konferencen - ude eller inde

Gl. Skovridergaards køkken er i absolut særklasse og byder på kulinariske oplevelser af høj kvalitet. Vi sætter en ære i at tilberede velsmagende mad, der ligger let i maven og giver mødedeltagerne den fornødne energi til at suge ny viden til sig. Til alle måltider kan du være sikker på, at vi anvender friske og gerne lokale årstidsbestemte råvarer. 

Mad i det grønne

Ønskes servering uden for huset i forbindelse med et møde eller en konference, sørger vi gerne for maden og de praktiske opgaver. Måske en luksusbuffet serveret på en af Hjejlebådene eller vores sæsontallerken med lækre specialiteter til turen i det grønne? Alle pauseforfriskninger kan også nydes udendørs i parken og på vores terrasser.

Restauranten eller separat lokale

De smukke, lyse restauranter Kursalen og Orangeriet har begge udsigt til parken og direkte adgang til egne separate terrasser. Især i det tidlige forår og i sommerperioden er terrasserne attraktive opholdssteder. Morgenmad, frokost og kursusmiddage serveres i Kursalen, men ønsker I f.eks. at slutte konferencen eller årsmødet med en fest, booker vi gerne Kursalen kun til jer. 

Vi står for alt det kulinariske, og hjælper også gerne med musik og underholdning, så vi sammen kan skabe en uforglemmelig oplevelse for jer. Se mere om festmenuer her.

Restaurant Orangeriet er vores a la carte restaurant, hvor vi serverer en afslappet gourmetoplevelse, så måske mødet skal afsluttes med en god 5-retters menu? Middagen kan indledes med et besøg i vinkælderen, hvor I selv vælger vinene til aftenens middag. Se mere om Restaurant Orangeriet

Ønsker I grill på terrassen, så arranger vi gerne det, når vejret tillader det.

 

Møder i naturen

Hold dine møder i naturskønne omgivelser og få et større udbytte.
Læs mere i vores online magasin