Konferencelokaler

Gl. Skovridergaards tilbyder lyse og moderne konferencelokaler med alt i AV-udstyr, god ventilation, akustik og belysning samt mulighed for mørklægning i alle lokaler.

Vores konferencegæster sætter stor pris på, at det er let at komme ud af vores lokaler - forstået på den måde, at det fra de fleste konference- og mødelokaler er nemt at komme ud i parken i pausen eller inddrage udendørsområdet i selve arrangementet. Vand, frugt, kaffe mv. er ligeledes altid lige uden for døren, så det er let at sikre sig ny energi og holde koncentrationen hele dagen.

Femstjernede konferencelokaler

Konferencelokalerne på Gl. Skovridergaard spænder fra små mødelokaler til 2-5 mennesker, f.eks. Morgengry, til vores største lokale, Havesalen, med plads til 320 deltagere. Skal mødet have lidt ekstra eksklusivitet, kan vi anbefale vores Bibliotek.

Vores møde- og konferencefaciliteter er femstjernede, og alle lokaler har det tekniske udstyr, som kan forventes af et moderne konferencehotel. Vi tilbyder teknisk assistance hele dagen, og hjælpen er aldrig mere end to minutter væk. 

Se mere om de enkelte lokaler herunder og hent pdf med lokaleoversigt.