Aktiviteter

Send forespørgsel

Konferenceaktiviteter

På Gl. Skovridergaard tilbyder vi en række konferenceaktiviteter med afsæt i naturen og gastronomi. Har I andre ønsker, hjælper vi gerne med at arrangere særlige aktiviteter. 

Naturen som konferenceaktivitet

At inddrage frisk luft, natur og bevægelse i møder og konferencer giver et større mødeudbytte (Return on meeting investment). Vores beliggenhed helt tæt ved Danmarks største skovområde og Silkeborgsøerne giver - i kombination med vores egen park rig - mulighed for inddragelse af naturen.

Parken og dens indretning med små uderum inviterer til udendørs snak og rolig slentren. Derudover rummer parken også både clockgolf- og petanque-bane. Skal I lidt længere væk, er I velkomne til at låne cykler eller gummistøvler på hotellet.

Silkeborgsøerne byder på flere muligheder for konferenceaktiviteter. Hvad med at gå de 500 meter til Almind Sø og tage en dukkert? Søen er en af Danmarks reneste, og der er anlagt badebro og strand. Der er også flere muligheder for sejlture på søerne.  I kan få eftermiddagskaffen eller måske et af dagens måltider med på Hjejlebådene, eller I kan lade rugbrødsmotoren klare arbejdet og drage afsted i kano og kajak.

Ønskes andre aktiviteter som Tai Chi i parken, en tur i skoven med en naturvejleder eller decideret team-træning, så arrangerer vi og vores professionelle samarbejdspartnere også gerne dette.

Gourmet Rally

Gl. Skovridergaard har i en årrække med stor succes arrangeret et årligt Gourmet Rally i september, som kort fortalt er en skøn vandretur rundt om Almind Sø, kombineret med smagsprøver undervejs. Vi skalerer gerne Gourmet Rally ned, så det kan anvendes som konferenceaktivitet til jeres arrangement. Det kan sågar gennemføres indendørs, hvor smagsprøverne var rundt omkring på hotellet. Gourmet Rally er en rigtig god oplevelse for alle sanser med plads til samvær, hygge og pleje af relationer. 

Vinsmagning

Som en mulighed for at skabe jeres eget festlige punktum for en god mødedag, arrangerer vi gerne vinsmagning i vinkælderen, hvor vores tjener i skæret fra de levende lys bringer jeg med på en smagsrejse.

Temaer: Den utraditionelle, Den klassiske, Vores favoritter, Brus, bobler, perler.
Vinsmagning i vinkælderen er for max 10 personer. Er I flere, finder vi et andet lokale. 

Hent som PDF her

Teambuilding i naturen

Outdoor Sports giver jeres næste møde, kursus eller konference en grad af energi, som I ikke er vant til på kontoret med aktiviteter til lands, til vands og på løbestierne.

Hvad end I er til mountainbiking, bueskydning, GPS orienteringsquiz eller klassisk teambuidling, så har Outdoor Sports det, I leder efter. Der vil selvfølgelig være professionelle instruktører. Book en anderledes oplevelse nu.

 

Møder i naturen

Hold dine møder i naturskønne omgivelser og få et større udbytte.
Læs mere i vores online magasin