Møde & konference

Send forespørgsel

Konferencecenter

Når mennesker samles til møde, kursus og konference, skal det skabe resultater i form af f.eks. læring, udvikling eller styrkelse af relationer. Med vores professionelle team og fleksible rammer tæt på naturen kan vi som konferencecenter skabe udbytterige arrangementer i samarbejde med jer. Vi og vores møde- og konferencelokaler er fleksible, så kontakt os endelig med spørgsmål og særlige ønsker til et unikt arrangement. Vi finder med garanti frem til en løsning, der gør jeres konference til en succes.

Hent PDF om vores naturskønne hotel og konferencecenter her

Bygget til læring

Oprindelig blev Gl. Skovridergaard bygget til at være Danmarks tredje skoleholderseminarium - datidens betegnelse for et lærerseminarium - efter Blågaards Seminarium i København og Muhlernes Seminarium på Fyn. Men Englandskrigene og en statsbankerot kom i vejen. Først da Venstres Ungdom købte  og indrettede Gl. Skovridergaard som konferencecenter i 1978, blev det et sted for læring og har været det lige siden.
Læs mere om Gl. Skovridergaards historie her 

Femstjernet konferencecenter 

I dag er Gl. Skovridergaards konferencefaciliteter klassificerede af Horesta, og vi har fået branchens højest opnåelige fem stjerner på de fysiske faciliteter. Ved evaluering af samtlige møder følger vi op på, at vores personlige service også lever op til dette.

Overnatning 

På Gl. Skovridergaard Hotel & Konferencecenter har vi 65 værelser, hvoraf 59 enten er totalrenoveret eller har fået et brush-up i 2015. De sidste 6 værelser blev renoveret I  2016. Har I brug for flere værelser til jeres arrangement, så har nabohotellet Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter 49 værelser. I alt har vi således tilsammen 114 værelser til rådighed. 

Forplejning der understøtter læringen

Til møder og konferencer på Gl. Skovridergaard har I dagen igennem adgang til vores forfriskningsbuffeter. Vores forfriskninger giver hjernen det energirigtige brændstof, der skal til for at understøtte læringsprocessen. Fra  start til slut sørger vi for isvand, frisk frugt, energirige godbidder, kaffe, urtete, sort te samt formiddags- og eftermiddagsbrød.
Vores frokostbuffeter og middage er ligeledes tilpasset deltagernes behov for energi og mad. Maden består af sunde og indbydende retter, der ligger let i maven.  

Refleksion og motion i naturen

En væsentlig del af Gl. Skovridergaards konferencefaciliteter består af vores natursmukke omgivelser og rum til refleksion. Indendørs er der masser af rolige kroge, hvor tankerne kan flyde, og fra alle lokaler er der optimale muligheder for at trække frisk luft på terrasserne. Brug også parken til en Walk & Talk-session i parken eller vær aktiv i skovene og på søerne omkring Gl. Skovridergaard.

Teknisk assistance

Vores kompetente medarbejdere giver før mødestart en let og tydelig instruktion i brugen af AV-midler - og skulle I få brug for yderlige assistance, er hjælpen højst 2 minutter væk. Vi varetager alt fra opstilling af lokalerne til opsætning og servicering af alle former for AV-udstyr. Kontakt os gerne på forhånd, så vi sammen kan aftale, hvordan vi bedst teknisk kan understøtte dit møde. 

 

 * Skal udfyldes

Møder i naturen

Hold dine møder i naturskønne omgivelser og få et større udbytte.
Læs mere i vores online magasin