Fritidsfaciliteter

Fritid på hotellet

Som gæst på Gl. Skovridergaard kan du frit benytte hotellets fritidsfaciliteter. Vi tilbyder bl.a. motionsrum, sauna, cykler, petanque og clockgolf. Nyd også den store park med flere hyggekroge, biblioteket og opholdsstuen, hvor mange spil, herunder Trivial Pursuit, er til fri afbenyttelse.

Det er ikke blot historien, naturen og den gode mad, der danner en smuk ramme om et ophold på Gl. Skovridergaard. Kunsten er et kapitel for sig, både på værelser, på gange, i stuen, i restauranterne – ja sågar i parken finder du vores eksemplarer fra vores unikke kunstsamling. I receptionen kan du låne en kunstguide til hotellets samling. 

Tag på tur

Den smukke beliggenhed ved Gudenåen, søerne og skoven indbyder til naturoplevelser. Det være en spadseretur, en badetur i Almind sø eller måske en løbetur. Få et kort over området i receptionen.

Gl. Skovridergaards medarbejdere er altid behjælpelige med at tilrettelægge aktiviteter og ture ud af huset. Køkkenet tilbereder gerne en sæsontallerken, I kan tage med. 

Sæsontallerken - anrettet i opdelt tallerken med servietter og bestik: 325 kr.

Cykeludlejning - Active Rental

Active Rentals cykeludlejning.

Her kan du leje en mountainbike eller hverdagscykel til en tur i den skønne natur, i midtbyen omkring søerne, eller på de mange professionelle spor i skovene omkring byen.

De har cykler til hele familien inkl. barnestole, hjelme og drikkedunke. Book din cykel her.

Kontaktinformationer:

Christian 8's Vej 2D
8600 Silkeborg
support@activerental.dk
 +45 23 20 43 03 (Andens Cykel Fix)

Åbningstider: Man-Fre, 9-17 og efter aftale

Se også vores arrangementer