Made In Denmark - Golf

Silkeborg Ry Golfklub 2018

Kom til Silkeborg og oplev banen før profferne kommer

Prøv banen før profferne kommer - Silkeborg Ry Golfklub

Kom og prøv banen som er placeret i naturlige omgivelser med sine mange grønne farver og rislende lyde fra Gudenåen er med til at skabe en ro, som gør din golfoplevelse helt speciel. 

Made in Denmark

I weekenden d. 30. august - 2. september gæster nogle af verdens bedste golfspillere Silkeborg, når byen danner rammen om den årlige Europæiske golfturnering Made in Denmark, som er en del af Europatouren.

Turneringen har tidligere været afholdt i det nordjyske Vesthimmerland, så i år er det for første gang at turneringen spilles andetsteds, hvor valget er faldet på skønne Silkeborg. Turneringen vil blive afholdt i Silkeborg Ry Golfklub fra den. 30. august – 2. september og der er lagt op til et storslået folkefest.
Begivenheden forventes at tiltrække op mod 100.000 gæster, som alle kommer for at opleve golf i sand verdensklasse.

I år bliver Made in Denmark også noget ekstra særligt, da det er i netop Silkeborg Ry Golfklub at Ryder Cup kaptajn, Thomas Bjørn, startede sin karriere som professionel golfspiller.

Læs også meget mere om Made in Denmark HER

En golfklub i Danmarks Outdoor Hovedstad Silkeborg

Silkeborg Ry Golfklub tilbyder med sine 54 ratede golfhuller Danmarks største og mest varierede golfanlæg, med andre ord en af Danmarks bedste baner.
De 27 huller er nænsomt skåret ud i kuperet fyrreskov og er anerkendt af både medlemmer og greenfee-spillere for en unik naturoplevelse, et meget velholdt anlæg og for banens internationale kvaliteter. I Østjylland ved Ry har golfarkitekt Line Mortensen skabt en højkvalitets 18-hullers parkbane, der med årene har potentiale til at nå samme niveau som Silkeborg. Derudover tilbydes en Pay & Play bane i samme høje kvalitetsniveau. Klubben er desuden træningscenter for Dansk Golfunions amatørelite og professionelle spillere. 

Læs mere om, samt book din golfrunde hos Silkeborg Ry Golfklub her

Besøg en af de smukkeste golfklubber i Danmark

For at fuldende din golfoplevelse - så giver vi dig muligheden for at nyde et lækkert ophold i ro og fred, hvor både natur, god mad og oplevelser står for døren. 

Book dit ophold HER