Gourmet Rally 2019 - UDSOLGT

Lørdag d. 14. september 2019

10 års jubilæum for Gourmet Rally 2019

*** UDSOLGT ***

Hvis du ønsker at komme på venteliste til Gourmet Rally 2019 bedes du kontakte receptionen på Gl. Skovridergaard på glskov@glskov.dk eller 87225500

Gourmet Rally 2019 afholdes lørdag den 14. september, hvor vi samtidig kan fejre jubilæum, det er nemlig tiende gang der afholdes Gourmet Rally!


Det første Gourmet Rally, og de to efterfølgende, handlede i sin enkelthed om livsnyderi, med natur, vin og gastronomi. Hvilket igennem alle årene, har været essensen af Gourmet Rally – og det vil det også være fremover.

  • 2013 var første gang Gourmet Rally havde et særligt tema, dengang var det ”Nyfortolkning af mormors mad”.
  • 2014 bød på ”Cobra, kunst og Jorn” i forbindelse med 100 året for Asger Jorns fødsel.
  • 2015 blev der kokkereret under temaet ”Nyfortolkning af Gl. Skovridergaard Klassikere”.
  • 2016 var året vi fejrede ”Danmarks Største vejfest” i Silkeborg, da vi i Gourmet Rally weekenden fik direkte motorvejsforbindelse til Herning i vest og Aarhus i øst. Så her blev serveret alverdens Street food på en fantastisk sensommerdag.
  • 2017 var Kulturhovedstads år i hele Region Midtjylland og Gourmet Rally var optaget i det officielle program for ”Europæisk Gastronomiregion 2017” – temaet var naturligvis: Gourmet, kunst og kultur.
  • 2018 var året hvor European Tour Golfturneringen ”Made In Denmark” gæstede Silkeborg weekenden før Gourmet Rally – så vi lånte temaet ”Made In Denmark” og arrangerede et Gourmet Rally med udgangspunkt i danske egne og deres lokale råvarer.
  • 2019 bliver, som de allerførste år med Gourmet Rally, uden decideret tema. Vi vælger nemlig de bedste retter ud, fra de forgangne 9 Gourmet Rallys, sammensætter dem på ny og serverer dem med tilhørende drikkevarer i vores smage-pavilloner på den smukke 6,5 km lange spadseretur rundt om Almind Sø (start og mål på Gl. Skovridergaard).

Deltagerne sendes afsted i grupper af ca. 30. Første gruppe sendes afsted kl. 10.00 og i løbet af dagen har omkring 450 deltagere været på årets unikke Gourmet Rally.


Ved hjemkomsten vil der traditionen tro være markedsplads i Havesalen, med mulighed for at købe flere af dagens mange specialiteter og vine. I Havesalen serveres kaffe, dessert og kage og der udleveres et Gourmet Rallyquizhæfte, med mulighed for at vinde mange forskellige og spændende præmier. Endelig får deltagerne et opskriftshæfte med nogle af rutens retter med hjem, så man hjemme kan finde ind til sin indre ”gourmet-kok”.

Pris: kr. 595,00 per deltager for hele arrangementet

Gourmet Rally 2019

*** UDSOLGT ***

Hvis du ønsker at komme på venteliste til Gourmet Rally 2019 bedes du kontakte receptionen på Gl. Skovridergaard på glskov@glskov.dk eller 87225500