Gourmet Rally 2018

Lørdag d. 8. september 2018

Temaet for Gourmet Rally 2018 er "Made in Denmark"

*** UDSOLGT ***

Hvis du ønsker at komme på venteliste til dette års Gourmet Rally bedes du kontakte receptionen på Gl. Skovridergaard på glskov@glskov.dk eller 87225500

Gourmet Rally 2018 afholdes lørdag den 8. september, men blot 2 uger tidligere (30/8 – 2/9) er det vel nok den største sportsbegivenhed på dansk jord i 2018, der gæster Silkeborg.
Der spilles nemlig "Made in Denmark", det eneste danske event i Europas fornemste golfturnering – European Tour. "Made in Denmark" er ikke blot en golftur-nering, det er en folkefest for alle,
hvor der kommer over 100.000 besøgende.

Helt så mange tror vi dog ikke, at der kommer til Gourmet Rally 2018, men "Made in Denmark" betyder for os, lokale råvarer, dansk producerede smagsoplevelser og den smukke danske natur.
Dermed er temaet for Gourmet Rally 2018 "Made in Denmark", hvor folkefesten opstår, når Gourmet Rally opleves sammen med familien, de gode venner, kollegaerne eller som en romantisk par-tur.

På den smukke spadseretur på 6,5 km rundt om Almind Sø (start og mål på Gl. Skovridergaard), besøges 6 smage-pavilloner med årstidens specialiteter og tilhørende udsøgte drikkevarer.
Deltagerne oplever derved flere gange den høje kvalitet og sans for detaljer, som Gl. Skovridergaards køkken er kendt for. Deltagerne sendes afsted i grupper af ca. 25.
Første gruppe sendes afsted kl. 10.00 og i løbet af dagen har omkring 400 deltagere været på årets unikke Gourmet Rally.

Ved hjemkomsten vil der traditionen tro være markedsplads i Havesalen, med mulighed for at købe flere af dagens mange specialiteter og vine.
I Havesalen serveres kaffe, dessert og kage og der udleveres en Gourmet Rally-quiz, med mulighed for at vinde mange forskellige og spændende præmier.
Endelig får deltagerne et opskriftshæfte med nogle af rutens retter med hjem, så man hjemme kan finde ind til sin indre "gourmet-kok".

Pris: kr. 565,00 per deltager for hele arrangementet

Gourmet Rally 2018

 

*** UDSOLGT ***

Hvis du ønsker at komme på venteliste til dette års Gourmet Rally bedes du kontakte receptionen på Gl. Skovridergaard på glskov@glskov.dk eller 87225500