Fritidsfaciliteter

Fritid på hotellet

Som gæst på Gl. Skovridergaard kan du frit benytte hotellets fritidsfaciliteter. Vi tilbyder bl.a. motionsrum, sauna, cykler, petanque og clockgolf. Nyd også den store park med flere hyggekroge, biblioteket og opholdsstuen, hvor mange spil, herunder Trivial Pursuit, er til fri afbenyttelse.

Det er ikke blot historien, naturen og den gode mad, der danner en smuk ramme om et ophold på Gl. Skovridergaard. Kunsten er et kapitel for sig, både på værelser, på gange, i stuen, i restauranterne – ja sågar i parken finder du vores eksemplarer fra vores unikke kunstsamling. I receptionen kan du låne en kunstguide til hotellets samling. 

Tag på tur

Den smukke beliggenhed ved Gudenåen, søerne og skoven indbyder til naturoplevelser. Det være en spadseretur, en badetur i Almind sø eller måske en løbetur. Få et kort over området i receptionen.

Gl. Skovridergaards medarbejdere er altid behjælpelige med at tilrettelægge aktiviteter og ture ud af huset. Køkkenet tilbereder gerne en picnickurv eller en sæsontallerken, I kan tage med. 

Picnickurv med lækker mad, dug, servietter og service: 295 kr. 
Sæsontallerken - anrettet i opdelt tallerken med servietter og bestik: 275 kr.

Massage

Skal opholdet hos os have et ekstra touch af velvære, så arrangerer vi også gerne massage med en af vores 4 professionelle massører – bestil din tid i receptionen eller kontakt os på forhånd. 

Massagepriser:
25 min.: 325 kr
40 min.: 400 kr
55 min.: 475 kr

Se også vores arrangementer